Използвате ли ножове, клещи, ножици и други аксесоари?

  • Ножове
Нож Rapala сгъваем (RPK)

Този малък сгъваем нож ще се превърне в постоянен спътник в предния Ви джоб. Притежава 7.5 см острие от неръждаема стомана, гофрирана дръжка и е лесен за употреба дори с една ръка.

Нож Rapala филетиращ за море

Бялата релефна дръжка на този нож за филетиране е устойчива на влиянието на температурните колебания, а също и на износване. Острието е от неръждаема стомана и е проектирано, за да издържи години употреба, а гъвкавият връх позволява деликатна работа с него.

Нож филетиращ FilStar

Филетиращ нож Filstar с дължина на острието 15,50см. В комплекта е включен предпазител за острието, на върха на който има точило.

Нож филетиращ FilStar

Филетиращ нож Filstar с дължина на острието 10,50см. В комплекта е включен предпазител за острието, на върха на който има точило.

Нож Rapala с точило
  • Клещи
Клещи за халки Frichy Stainless Steel – FPN09S

Клещи за халки с джобен формат, изработени от неръждаема стомана. Снабдени са с остър режещ ръб, мека пружина и закопчалка.
– Размер – 12,50 см;
– Тегло – 52 гр.

Клещи Rapala Salt Angler,s Pliers

Специално изработени клещи за соленоводен риболов, които са проектирани да издържат години вярна служба. Изработени са от издръжлива карбонова стомана с никелово покритие. Разполагат с удобна ергономична дръжка, резци и кримповъчна част за split shot.

FOX-Edges клещи Braid Blade

Със своите леко назъбени челюсти, Braid Blade XS клещите разрязват с лекота плетено влакно, дебело монофилно влакно, стоманени и титаниеви поводи.

Клещи кримповачни FRICHY – X45

Характеристики:
– Закалени с висококачествена стомана;
– Отличават се с тефлоново покритие, което увеличава устойчивостта им на корозия;
– Удобна и ергономична дръжка за сигурен и лесен захват;
– Размер- 152mm.

Клещи за олово AV1820

Клещи за поставяне и за сваляне на олово на влакното.

Клещи Rapala 16 cm

Конструкция от въглеродна стомана с хромирано покритие с меки ръкохватки, резачка за всякакви нужди и с възможност за кримпване на различни размери и модели консумативи. Размери 16 см.

  • Ножици
Ножица мултифункционална Rapala – RFGS-B

Мултифункционална, стилна и практична ножица, която има дизайн гарантиращ използването и в многобройни ситуации. Може лесно да се разглоби за по-лесно съхранение и почистване. Намира приложение при отваряне на бутилки и чупене на ядки (орехи), за белене, отрязване, кастрене.

Ножица – CZ Worm scissors

Ножица за рязане на червеи.

 

Ножица Rapala Salt Super Line Scissor

 

Ножица от неръждаема стомана, която безпроблемно реже дебели плетени влакна.

Ножица Rapala
Ножица за плетено влакно FRICHY – FS0103

Ножица за плетено влакно от неръждаема стомана. Конструкцията на модела предлага използването и за разделяне на split ring, както и за хващане на плетено влакно за по-лесно и стабилно рязане.

Ножичка за плетено влакно сгъваема

Компактна сгъваема ножичка за плетено влакно.

  • Други аксесоари за риболов
Щипка за риба Rapala – APFG6

Удобни клещи за хващане на зъбати хищници безопасно. Дизайнерското тяло е изработено от анодизиран алуминий, който едновременно е лек като перце и издръжлив. Ергономичният дизайн спомага за лесното боравене с клещите в различни ситуации с една ръка. Челюстите са изработени от неръждаема стомана и могат спокойно да се ползват в солена вода.

Кантар щипка FilStar /606A-12/

Удобна щипка с пружинен ефект за лесно и безопасно изваждане на улова. С вградения в дръжката кантар можете да претеглите всяка риба, тежаща до 12 кг. Дръжката е нехлъзгаща, а кантарът е разграфен на мерни единици в килограми и либри.

Мулти инструмент Rapala

Мултифункционален инструмент, който предлага пет различни инструмента в един:Line Cutter – резачка (резак) за влакно; Hook Sharpener – острилка (острило) за куки; Retractable Line Knife – ножче за влакно, което се прибира; Retractable Line Threader – вдевач, който се прибира; Disgorger/ Jig Buster – кукооткачвач и шило, с което се почиства ухото на джиг главата. В дръжката на инструмента има също резервно острие на ножчето и резервен вдевач.

Точило Rapala RMKS

Много лесно за употреба точило от черна пластмаса с логото на Rapala и ергономична дръжка. Има два заточващи улея: Керамичната ролка на единия държи острието под идеален ъгъл за супер бързо възстановяване на режещия ръб, а във втория пръчките от керамика фино шлайфат острието на всеки нож, ножица или др. Върху улеите има капак за лесно почистване на уреда и безопасност при заточване. Отдолу има три антиплъзгащи крачета за добра стабилност.

Нокторезачка Rapala

Нокторезачка с приспособления за оформяне на ноктите.

Комплект Rapala /Клещи, форцепс, резачка, кантар/

Комплект Rapala /Клещи, форцепс, резачка, кантар/

Комплект Rapala /Клещи, нож, резачка/

 

Голямо разнообразие на ножове, клещи, ножици и други аксесоари ,и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!