Стръв в буркани, пелети и други.

Захранка в буркан: царевица, тигров фъстък

Царевица

Cukk – Honey

Целозърнена специална рибарска царевица от унгарската марка CUKK. Любим деликатес за всички видове риба с изключение на хищни риби. Съдържа само естествени материали. След отваряне продуктът може да се съхранява в собствената си вода в продължение на 60 дни.
Състав: десертна царевица, вода, вкусови и багрилни вещества за хранителни продукти. Не е годна за човешка консумация.
С различен вкус и аромат.

CZ Amur – Grass Carp Corn

Едрозърнена царевица за риболов  от марка Carp Zoom за амур. Любим деликатес за всички видове риба с изключение на хищни риби. Съдържа само естествени материали.

Състав: десертна царевица, вода, вкусови и багрилни вещества за хранителни продукти.
Не е годна за човешка консумация.

Царевица Filstar

Варена царевица за стръв в бурканче с различни аромати.

Тигров фъстък

CZ Tigernuts

Добре позната и известна стръв, богата на мазнини и скорбяла. Особено ефективна по време и непосредствено след размножителния период. Има селективен ефект върху шараните и другите видове няма да се хванат на тази стръв. Големите шарани просто обожават тигровите ядки заради сладкия им вкус.

Пелети

CZ Bloody Halibut Hook Pellets

Изработени са с висока концентрация на протеини и мазнини, обогатени с витамини. Перфектна форма с дупка за бърз монтаж. Съставки с аромат на кръв, разтварят се между 6 – 8 часа, лесна употреба и неустоимо привличане за рибите.

CZ Predator-Z Catfish Mega Pellet

Мегапелети, които се предлагат в три аромата с размер 30 мм.

CZ Multifish Pellets

CZ Multifish Pellets са гама ефективни пелети, които се предлагат на достъпна цена и са подходящ избор при кратки излети или интензивно подхранване.

FilStar Пелети – 70 гр

Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, така и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки. Те са бързо разтворими и още в първите минути при потапяне във водата започват да отделят своите съставки.

Пуканки

CZ Пуканки Natural Corn Floaters

 

Натурална стръв, която дава отлични резултати както когато се използва самостоятелно, така и комбинирана с други видове стръв. Препоръчва се за всякакви видове риба.

CZ Natural Pellet Floaters

Натурална стръв, която дава отлични резултати както когато се използва самостоятелно, така и комбинирана с други видове стръв. Препоръчва се за всякакви видове риба.

Добавки: конопено семе, кюспе

Добавка Grilled Hemp

Конопеното семе е всепризнато като стръв, която привлича и задържа всички видове риба. Доказва се, че конопът задържа рибата на мястото за риболов по-добре от всяка друга известна добавка.

Кюспе на плочи Роса

Рибарското кюспе от слънчогледов експелер се използва успешно при риболов и приготвянето на различни захранки. Примамката е от едри плочки с висока масленост, извлечени от старите преси на фабрика „Роса“. Във водата се образува облак от хранителни частици със специфична миризма. Привлича шараните като магнит. Разтваря се за 2 до 4 часа. Кюспето е опаковано в пакети от 1 килограм.

Захранки на гранули

Гранули FilStar Pellets

Сред широката гама захранки ползвани по нашите водоеми, отскоро се появи качествено нов представител. Новата захранка на гранули Filstar Pellets има всички основания да се наложи трайно на българкия пазар. В нея са използвани само най-добрите натурални съставки, внимателно подбрани в резултат на многобройни експерименти и дългогодишен опит. Основната серия на захранката е разработена за шарански риболов, но също така има специализирана серия за пъстърви. Ароматите, в които тя се предлага са: Carp cocktail и Trout fishmeal. Показва отлична съвместимост при използване като добавка към готовата захранка (заедно с царевица или бял червей), за подаване с прашка, с PVA торбички или просто с ръка. А също така и за ползване като стръв, закачена по подходящ начин за куката.

Миксове от царевица и др. видове семена.

Супер Микс 5x

Апетитен микс от специално подбрани зърна с най-атрактивните аромати за летен риболов на шаранови риби. Идеален за обилно захранване на хранителни участъци и задържане на големи риби в петното.

Хляб

Хляб Босна – Филийки

 

 

Идеална стръв за риболов на мирна риба. Хляба се овлажнява,  малко парченце се поставя на куката.

Изкуствени царевици

Царевица плуваща – Червена – Ягода

Плуваща царевица в червен цвят с вкус на ягода.

Изкуствена стръв- червеи и вердевас

Изкуствени червеи Slurp Baits Maggot

Trabucco Slurp Baits Maggot е изкуствена стръв, създадена да имитира бял червей. Maggot са изработени от лек силикон, плаващи са във водата с наситен аромат и разнообразни цветове. Нанизват се на куката, като истинските червеи. Перфектна стръв за шаранови риби- шаран, платика, лин и др.. Подходящи както за сладка, така и за солена вода.

Изкуствен вердевас PB – Blood Worm

PB – Blood Worm е изкуствен вердевас на лентички.

 

Технопланктон

Technoplankton

Специална суха, пресована, рибарска примамка, изработена от естествени съставки с дупка в нея, която създава около себе си облак, подобен на планктон, като постепенно се разтваря. Това привлича рояк от дребни риби, което след това привлича и по-големите риби. Всичко, което трябва да направите, е куката ви да е наблизо и може да хванете шаран, толстолоб и други големи шаранови риби.

Необходими пособия : кофа и сито за качественото разбъркване на захранките, добавките, червеите, ароматизатори и др.

Кофа за захранка Van Den Eynde – малка
Сита JVS

Голямо разнообразие на  Стръв в буркани, пелети и др. и всякакви такъми необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!