Избери производител:

Аларма FBA18 - Wireless

Производител: Filstar

Алармата е изцяло водоустойчива и може да се използва и в дъжд.

Притежава приемник и може да замени алармите от комплект 3+1 FSBA01.

Поставяне/ смяна на батериите: Отвъртете заключващата гайка и отстранете капачето от задната страна на главата. Сложете 3 x 1.5 V батерии, като се съобразите с разположението на полюсите. Стандартното време за работа с едни батерии е около половин година. Когато батериите започнат да се изтощават, лявата лампичка ще започне да свети (F).

Монтирайте алармата на бъзербар или колче. Натиснете и задръжте бутон V за няколко секунди. Кратък звук и примигване на лампичките индикират, че алармата е готова за употреба. Поставете влакното върху ролера (А). Ударът на рибата се индикира чрез звук и светлина, което позволява да индикирате коя аларма е била задействана. Звуковият сигнал е различен в зависимост от посоката на захапване.

С помощта на бутоните от дясно можете да настройвате силата на звука (V), чувствителността (S), звуковия сигнал (T) и цветовете на лампичките (W) – налични са 7 различни цвята. За да активирате Нощния режим (за да свети ролерът), натиснете бутон W. За да изключите Нощния режим, натиснете и задръжте бутон V. За да промените цвета, натиснете и задръжте бутон W.

Можете да прочетете повече за шарански риболов - шарански стойки, аларми и индикатори в нашия Блог.
Код Модел Цена *
933378 FBA18 39.90 лв


ВЛЕЗ, ЗА ДА ПАЗАРУВАШ


  * Всички цени са крайни и не се добавя ДДС.