Избери производител:

Tecnium FC

Производител: Shimano

Shimano Technium FC е макара с преден аванс,това е макара за сериозни рибари и изпълнението съответства на очакванията както и на вашия стил на риболов.Отлично Aerowrap II и AR-C шпулата за оптимална работа.
Сериозно внимание за рибарите със среден бюджет, предизвиква гладкостта на комбинирания ролков лагер и 3 защитени A-RB мачови лагери ,както и лъскав външен вид.
S-System: Трите основни идеи, които са присъщи на S-Concept са: Плавна, безшумна и силна.
S-Guard: Специално проектираните предпазители са прикрепени към ротора и тялото,за да се предотврати натрупването на вода, а също и да даде допълнителна защита срещу случай на случайни удари.
S-Arm Cam: Slack линията около ролката е основната причина за проблеми по време на работа. Новоразработения валяк включва изпъкнала долна повърхност, която помага да се предотврати застой на линията, на практика елиминира проблема.
S-Drag: шайбите на плъзгане са изработени от чист въглерод. Те осигуряват плавно изпълнение от нула до максимална мощност и също така предлагат отлична трайност.
S-Spool: S-System шпули са студено изковани от алуминиева сплав. Процесът на студено коване създава лека шпула с повишена структурна здравина. Добавянето на пръстен, направен от титан и с покритие от цирконий, е десет пъти по-силен от неръждаема стомана, дава устойчивост към износване и повреди.
S-Master Gear: Главният механизъм е изработен от A7075 Super дуралуминий клас самолетни сплави за висока якост и ниско тегло.
Dyna-Balance: Намалява потреперването на макарата и позволява ултра-гладко изпълнение.
Мощния Roller: Е голямо предимство при използване на тънки моно влакна и плетени влакна.
Super Roller II: С макарата, в анти-реверсивен режим - нула свободна игра на дръжката.
AR-C шпулата: Макарата с AR-C ще се намали рискът от реакция.
Aero Wrap II: Осигуряват по-гладка работа.
Лесна поддръжка: Един лесен и ефективен начин да поддържате на вашата макара за оптимална работа е смазването на определени места. Тази функция позволява директно смазване на вътрешните части на макарата, без да се налага да се разглобява.
2 SPEED: Един съвременен начин на навиване върху макарата. Ротора се движи напред-бързо и след това се връща бавно за равномерно навиване на влакното.
Плаващ Shaft II: Вала е в "плаващо" положение и значително подобрява ефективността и дълголетието на макарата.

Можете да прочетете повече за макарите в нашия Блог.


Код Размер Лагери Предав. число Тегло, гр. Цена *
011146 TEC - 2500 FC 3+1 5.0:1 270 195.00лв 
273.00 лв
011177 TEC - 3000 SFC 3+1 5.0:1 270 195.00лв 
273.00 лв


ВЛЕЗ, ЗА ДА ПАЗАРУВАШ


  * Всички цени са крайни и не се добавя ДДС.