Избери производител:

Лепило за лодки - Liquid PVC Patch24

Производител: Други

Прозрачно лепило за ремонт на PVC изделия, с което отпада нуждата от поставяне на кръпки с подобен материал, за да се залепи нещо повредено. Достатъчно е да се поставят няколко капки върху дупчицата или разрязаното. Продуктът е устойчив на слънчева светлина и температури до - 40°С и същевременно е еластичен и запазва извивките на естествения материал.

Инструкции за употреба:

Повърхността, която ще обработвате трябва да е суха, чиста и обезмаслена. При дупчица или разрязано с до 2-3 см на среза поставете една или няколко капки PATCH24 отгоре. За да постигнете отличен резултат, нанесете още един слой след няколко минути. Ако повредите са значителни и по-големи от 2-3 см, е необходимо да зашиете предварително участъка с подсилени нишки. Да се използва при температура от -15° до +25°.

* При ремонт на изделия, чието последващо използване може да доведе до риск за живота, като: PVC лодки, PVC катамарани, защитни водоустойчиви костюми, надуваеми матраци за плуване - обезмасляването на третираната повърхност е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Използвайте след 24 часа. Лепилата не са подходящи за ремонт на гумени изделия!


Код Цвят Разфасовка, гр. Цена *
944918 Прозрачен 25 5.40 лв


ВЛЕЗ, ЗА ДА ПАЗАРУВАШ


  * Всички цени са крайни и не се добавя ДДС.