Избери производител:

Fatso SX - потъващ

Производител: Salmo

През 2016 година Salmo навършва 25 години от създаването си. Благодарение на натрупания опит и възможностите, които се откриват пред компанията, тя отваря нова страница в историята си, а именно с примамки за соленоводен риболов. Предложенията са толкова добри, че дори феновете на трофейния риболов не могат да устоят. Всички примамки от серията за морски риболов притежават здраво и устойчиво покритие и здрави и изключително остри Permasteel VMC куки. Колекцията примамки притежава всичко необходимо за големите противници в морето.

Един от новите модели за 2016 г. за соленоводен риболов на Salmo е вече на пазара! Запознайте се с Fatso SX - една от най-здравите и издръжливи примамки за морски риболов. Fatso SX е ново превъплъщение на Salmo Fatso, което предоставя на търсачите на големи екземпляри нови възможности. Освен че притежава качествата на първообраза си, Fatso SX е уникален сам по себе си и е една гъвкава примамка – хибрид между воблер и джъркбейт. Никой хищник не може да устои на мощта на Fatso SX, предвид изработката му. Тялото е направено от полиуретанова пяна "Salmo High Density Space-Aged Foam" (HDSF) – това е много здрав и изключително устойчив нехигроскопичен материал. Вътрешната конструкция също подсилва здравината на примамката – едно цяло парче тел опасва тялото на воблера. Използваните куки са изключително остри и здрави VMC Permasteel, устойчиви на солена вода.

Как да ловим с Fatso SX?

Примамката може да бъде презентирана по много начини, като акцията е много жива при бързо развиване на влакното, а деликатните подръпвания, синхронизирания джърк и равномерен тролинг са също отлични стратегии. Fatso SX е подходящ за риболов на Jack Trevally, Giant Trevally, Barracuda, Cubera Snapper, Spanish Mackerel и други.

Модел F14S SX - две тройки куки №4/0.

Можете да прочетете повече за воблерите в нашия Блог.


Код Модел Размер, см Тегло, гр Дълбочина на газене, м Цена *
936431 F14S SX HMUL 14 123 2.0 - 1.0 23.10 лв


ВЛЕЗ, ЗА ДА ПАЗАРУВАШ


  * Всички цени са крайни и не се добавя ДДС.