Избери производител:

Влакно Lazer Precision Feeder

Производител: Lazer

Lazer Precision Feeder е влакно с изключително високо качество. Притежава отлична здравина – както на опън, така и на възел. Разтегливостта му е намалена до минимум, което позволява прецизно отчитане на кълването и точност при замятане. Изключително гладката му повърхност спомага за далечни замятания и повишаване на износоустойчивостта. Потъва много бързо и е подходящо за риболов на фидер, но също и за всякакъв друг риболов – с или без макара. Цвят – тревисто зелено.
Споделяме какво казва за новото ни влакно Красимир Сабахов от КСР Пловдив 2020 - Филстар, Републикански Шампион по Фидер Риболов - 2021 г.:

"Здравейте, приятели на фидер риболова. В последните месеци имах честта да тествам и одобря новото фидер влакно на Filstar - Precision Feeder. Всичко започна в края на лятото на 2021 г. с подбирането на качествено японско монофилно влакно, което да покрива всички критерии, свързани с модерния фидер риболов. Тоест - да запазва здравината си дълъг период от време, да потъва много добре и да е с минимална разтегливост. След като направих достатъчно на брой риболовни излети, за да се уверя в качествата на влакното, дойде и последнитя важен тест - състезание. Състезание, което по стечение на обстоятелствата се проведе в тежки метеорологични условия - силен страничен вятър, неприятен дъжд и риболов на дистанция от над 60 м с тежки хранилки, които изискваха максимално натоварване върху такъмите. Влакното се справи страхотно с последната задача, а аз заех I-во място. Като заключение бих уверил колегите фидеристи, че без колебания могат да се доверят на това ново влакно на пазара. Особено го препоръчвам за метод фидер риболов поради изключителната му издръжливост."

Можете да прочетете повече за влакната в нашия Блог.


Код Размер, мм Дълж., м Тест, кг Цена *
954193 0.249 150 5.1 8.50 лв


ВЛЕЗ, ЗА ДА ПАЗАРУВАШ


  * Всички цени са крайни и не се добавя ДДС.