Избери производител:

Поръчки и Доставка

Онлайн магазин за риболовни принадлежности


След зареждане на сайта с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на RibolovenMagazin.bg, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва "Общи условия".
В случай, че не сте съгласни с тези условия, Ви молим ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТЕ RibolovenMagazin.bg .
За да използвате RibolovenMagazin.bg за сключване на възмездни договори от разстояние за покупко-продажба на наличните стоки, давате своето съгласие с посочените условия за регистрация и пазаруване /включително рекламните съобщения за тях/.
RibolovenMagazin.bg не може да даде гаранция, че достъпът до ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН ще е постоянен и непрекъсващ. RibolovenMagazin.bg не може да даде гаранция, че всичката информация, предоставяна на ЕЛЕКТРОННИЯТ МАГАЗИН не съдържа грешки и пропуски.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
Според Регламена на Европейския парламент и на Съвета, засягащ “общите правила за защита на личните данни” (GDPR) влизащ в сила на 25 май 2018 г., обработването, съхранението и изтриването на лични данни придобива всеобхватно и еднакво за всички членки на съюза значение. В тази връзка, екипа на RibolovenMagazin.bg се задължава да прилага и спазва всички правни разпоредби, свързани със защитата на лични данни.

Личните данни, които изпращате при регистрацията до момента на финализиране на поръчката, ще бъдат използвани единствено за извършване основната дейност на фирмата, а именно – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. RibolovenMagazin.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на недобронамерени трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Всеки регистриран потребител може да подаде заявка за заличаване на данните му. Това може да се осъществи в рамките на 48 часа от получаване на заявката и/или към момента на финализиране на поръчка, ако е в ход такава.
При направена поръчка в сайта, предоставя името, адреса и телефона на потребителя на куриерските фирми, които са им необходими за доставянето на поръчаните продукти.
Не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми.

ПОРЪЧКА
За да направите Вашата Поръчка е необходимо:
1. Да кликнете на бутон Вход/ ако вече имате регистрация/ или да се регистрирате като кликнете на бутон Регистрация
2. Да въведете: уникално потребителско име и парола за достъп, както и име, фамилия, Email, телефон за контакт, адрес.
3. Да сте съгласите с Общите условия
4. С попълване на данните си и натискане на бутона "Регистрация", декларирате, че сте запознат с общите условия, съгласен сте с тяхното съдържание и се задължавате безусловно да ги спазвате.
5. Избирате стоки, които желаете да закупите и кликвате на бутон Добави.
6. Влизате в кошницата, където виждате избраните стоки, тук може:
- да промените броя с бутон Обнови
- да изтриете продукти с бутон Изтрий
- да се върнете към магазина,за добавяне на друг продукт
- да продължите с поръчката
- в Доставка, попълвате данните си: име, фамилия, Email, телефон за контакт, адрес
- с натискането на бутон Поръчка със задължение за плащане - поръчката е изпратена, ще получите електронно съобщение на посочения от Вас Email с номера на поръчката, сумата без транспортни разходи и информация за регистрацията Ви. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка, която зависи от от вида на продукта и не включва разходите за доставка.
Поръчката направена чрез RibolovenMagazin.bg представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт и подлежи на разглеждане. Приема се за приета от момента в който се осъществи контакт по телефона и се получи потвърждение за валидността и. Служител на RibolovenMagazin.bg ще Ви уведоми за наличности, крайна цена на доставка, срок на доставка. Клиента потвърждава по телефона или по Email, съгласието си със цената и сроковете на доставка и получава по Email съобщение за изпратената по куриерa поръчка, което съдържа окончателния вид и брой на продуктите, цена на доставка, обща сума за плащане и номер на товарителницата.

Работно време:
- поръчки онлайн се приемат денонощно
- поръчки и всякакви други въпроси от 8.00 до 20.00 часа.

ДОСТАВКА
1.Обикновена доставка - в срок 2 до 7 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката, без да се включват национални празници и почивни дни /най-често се изпълнява за 2 дни/. RibolovenMagazin.bg не носи отговорност в случай, че забавянето е по вина на куриера, извършващ доставката.
2. За извършване на доставката използваме услугите на куриерски фирми ”СПИДИ”АД и "Еконт Експрес"ООД. Часовете за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.
3. Доставката се извършва до точно посочен от Купувача адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма в съответния град.
4. Поръчката се активира, т.е. заявява се до електронния магазин чрез натискане на бутона „Поръчка със задължение за плащане”, който се появява, след като първо е избран поне един продукт чрез бутона „Добави”.
5. При направена поръчка, Купувачът получава потвърждение на поръчката на посочените от него Email адрес и мобилен телефон, като в потвърждението се посочва номерът на поръчката и пълната сума на стоките заедно с транспортните разходи, която трябва да заплати.
Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Ако желаете да направите корекция на Вашата поръчка, е необходимо незабавно след пускането на поръчката да се свържете с нас на следните телефони, като предоставите номера на поръчката, която желаете да коригирате:
Тел:+359888419114; +359887811773
Корекция на поръчка не е възможна след потвърждение за пращане на стоката.
6. Пратката доставена на посочения адрес се приема от Купувача срещу лична карта и се заплаща наложения платеж. След това се счита, че договорът е изпълнен.
7. Всяка доставка е застрахована за сметка на Продавача.
8. Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерската фирма , така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
9. Поръчки, получени без коректни данни на КУПУВАЧА или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Наложен платеж - при получаване на стоката тя се заплаща на фирмата куриер.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ
Според правилата на ЕС имате право да отмените покупката и да върнете закупената стока в рамките на 14 дни без каквато и да е причина и без да е необходимо да се обосновавате. Този „срок за отказ" изтича 14 дни след получаването на стоката. Трябва да изпратите неизползваната стока на търговеца, на адреса на управление на дейността му (гр.Сливен ПК 8800, бул" Панайот Хитов" 113Б, ет 3, ап 12) в рамките на 14 дни, след като сте ни информирали, че искате да се откажете. RibolovenMagazin.bg ще върне заплатената сума на стоката в срок от 14 дни от получаването на уведомлението за отказ, но може да забави възстановяването, ако не сме получили стоката или доказателство, че сте я изпратили. При връщането на стоката, клиентът е длъжен да заплати транспортните разходи за получаване и връщане на стоката.

За целта трябва:
- да уведоми продавача на посочения Email за намерението си.
- да предостави данни за обратна връзка.
- да предостави данни за връщаният продукт (код на продукта, разписка от куриерската фирма на доставката).
- стоката се връща само чрез куриерската фирма от която е получена
- върнатата стока трябва да бъде с всички придружаващи я, при доставката, елементи. (етикети, касов бон)
- върнатата стока не трябва да бъде ползвана, носена, прана, гладена и с откачени етикети и скъсана опаковка.
Продавача се задължава да възстанови в 14 четиринадесет дневен срок заплатената сума от Купувача / за върнатата стока/, чрез куриерската фирма
Максималния срок за доставка на стоката от Продавача е 30 дни, считано от получаването на поръчката. Когато не е доставена стоката в този срок, Клиента може да развали договора.

РЕКЛАМАЦИЯ
1. Стоката се получава с опция отвори, провери и тест, което дава голяма възможност на Купувача да установи дали искания от него артикул отговаря на неговата поръчка. При установяване на различие между поръчана и доставена стока (модел, цвят), както и дефект на стоката клиентът може да направи рекламация пред служителя на куриерската фирма
2. В едномесечен срок считано от датата на получаване на стоката се установи от купувача дефект (дефектът не трябва да е причинен от неправилна употреба - всеки артикул е придружен с инструкция за употреба), той има право да я върне. Връщането и в двата случая е за сметка на продавача.
За целта:
• трябва да изпратите Email със съобщение за намерението Ви, като упоменете рекламиран продукт;
• изпращате с куриерската фирма
• стоката трябва да бъде придружена от касов бон;
Ако не спазите условията продавачът няма да разгледа исканата рекламация.
При уважена рекламация дефекта на продукта се отстранява в 14 четиринадесет дневен срок, ако не е възможно се заменя с нов същия по вид, цвят и размер, ако и това не е възможно ще бъде предложен друг аналогичен продукт или възстановяване на парите. Връщане на пари става по куриерската фирма в 14 четиринадесет дневен срок.

ЗАМЯНА НА СТОКА
При замяна на стоки транспортните разходи са за сметка на Купувач и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на ЕЛЕКТРОНИЯ МАГАЗИН или на Продавача. В случай, че клиентът желае да замени или върне продукт, това може да стане единствено с куриерската фирма.

ГАРАНЦИЯ
RibolovenMagazin.bg гарантира, че към момента на изпращане на продуктът няма недостатъци, който да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Гаранционният срок на всеки продукт започва да тече от момента на получаване на пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на продукта.

ОТСТЪПКИ
При цялостна промоция на продукти в RibolovenMagazin.bg, следните стоки са без отстъпка:
Макари Shimano STELLA; всички въдици St.Groix; лодки и каяци; сонари; електрически двигатели; бензинови двигатели; всички аксесоари за тролинг; аксесоари от марка Coleman.

За всякакви въпроси, поръчки, препоръки, оплаквания и друго се свържете с нас:
на тел: +35988419114; +359887811773 /Телефоните не са с допълнителни импулси/
на Email: ribolovenmagazinbg@gmail.com

Клиентът е най-важен за нас!

За цена на доставка на куриерска фирма „СПИДИ”АД моля, натиснете ТУК!

За цена на доставка на куриерска фирма "Еконт Експрес"ООД моля, натиснете ТУК!