Воблери DUO Tide Minnow Slim 140

 • Воблер DUO Tide Minnow Slim 140 Floating е плуващ и оптимизиран за максимално замятане на голяма дистанцията. Има подвижно утежнение от волфрамови съчми с голяма плътност за голям полет и при силни насрещни ветрове. Формата на лопатката и по-острия дизайн на опашката позволяват отлична игра на примамката, „лъкатушене“ на цялото тяло с неравномерни движения. Системата за утежнение е от волфрамови съчми с размер 6.0 мм и месингов балансьор. Риболовните куки са три тройки номер 6.
Воблер DUO Tide Minnow Slim 140 Floating

 • Воблер DUO Tide Minnow Slim 140 FLYER Sinking е потъващ и оптимизиран за максимално увеличение на дистанцията на замятане. Има подвижно утежнение от волфрамови съчми с голяма плътност, 20% по-голям полет и при силни насрещни ветрове. Формата на лопатката позволява отлична игра на примамката, „лъкатушене“ на цялото тяло с неравномерни движения. Система за утежнение е от волфрамови съчми с размер 6.0 мм. + 6.5 мм. Примамката е конструирана от три отделни части, които са свързани помежду си. Това позволява използването на по-тънка лопатка, създавайки по този начин специфичната игра, а също и увеличавайки здравината и. Риболовните куки са три тройки номер 6.
Воблер DUO Tide Minnow Slim 140 FLYER Sinking

Голямо разнообразие на воблери и всякакви такъми необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Въдица Aqualite Power Float 15-50 g.

Daiwa Aqualite Power Float е карбонова мач въдица с висока издръжливост и перфектен строй. Идеална за риболов с плувка. Размерът на водачите е избран така, че влакното да преминава без проблем, като по този начин се осигурява хвърляне на дълги разстояния. Лека и добре балансирана пръчка с полу параболично действие. Има естествена коркова дръжка.

Aqualite Power Float 15-50 g.

Голямо разнообразие на въдици и всякакви такъми необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Силикон Westin- Sandy Andy-2

Морските хищници, които се хранят със змиорки, са един от най-желания улов. Тази причина доведе до създаването на Westin Sandy Andy. В добавка към атрактивния си вид, тази имитация на змиорка представя и най-провокативната акция. В заключение можем да кажем, че това е примамка, която трябва да присъства във всяка една риболовна кутия.

Опаковката съдържа 1 глава и 2 тела.

Характеристики:

– Активни 3D очи;
– Оптимизирана гъвкавост;
– Жива акция.

Westin – Sandy Andy-2

Голямо разнообразие на силиконови примамки и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Силикон Westin- Sandy Andy- 4

Морските хищници, които се хранят със змиорки, са един от най-желания улов. Тази причина доведе до създаването на Westin Sandy Andy. В добавка към атрактивния си вид, тази имитация на змиорка представя и най-провокативната акция. В заключение можем да кажем, че това е примамка, която трябва да присъства във всяка една кутия.

Опаковката съдържа 2 глави с различен грамаж и 4 еднакви тела. Едната глава е с тегло 5 гр. и с нея общата дължина на примамката става 7 см., другата глава е с тегло 7 гр. и с нея общата дължина на примамката става 8 см.

Характеристики:

– Активни 3D очи;
– Оптимизирана гъвкавост;
– Жива акция.

Силикон Westin – Sandy Andy – 4

Голямо разнообразие на силиконови примамки и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Воблер Smith Haluca 145 S

Воблер Smith Haluca е потъващ и е предназначен за търсене на хищници в плитки води или в близост до скали. Конкретната форма на воблера улеснява стартовите характеристики, благоприятствани от системата за вътрешно преместване на стоманени и волфрамови топчета, проектирана от SMITH и наречена „CAST-ABILITY“. Две неподвижни сфери в опашката и три подвижни сфери осигуряват перфектен вътрешен баланс по време на полет, значително понижавайки центъра на тежестта. Балистичните качества на Haluca са впечатляващи, а в този модел, по-дълги и по-тежки, те са особено подчертани, което прави Haluca 145 идеалният избор за риболов и при силни ветрове. Haluca е по-тънка по цялата си дължина, а в долната част има сечение с по-изразена и плоска форма. Във вода произвежда силни вибрации поради профила и вътрешната система за тегло. Светлинните отражения, създадени от специалната повърхност на тези воблери са неустоими за хищници. Особено примамливи цветове, завършени с изключително ефективна анти-абразивна обработка. Имат три тройни куки номер 4.

Воблер Smith Haluca 145 S
Воблери Smith Haluca 145 S

Голямо разнообразие на воблери  и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Воблер Rapture Delta Code

Rapture Delta Code е изкуствена примамка бавно потъващ воблер с аеродинамична форма. Изработен от висококачествени компоненти, устойчиви на солена вода. Неговите 12,5 см. и тегло 21,5 гр. го правят изключително гъвкав, подходящ за риболов близо до повърхността на водата за лаврак, лефер, баракуда и други. Холограмните цветове на всички модели от серията са подходящи за използване в морски условия. Rapture Delta Code е с отлично балансирано дълго тяло с вградени подвижни тежести, гарантиращи далечно замятане и стабилност по време на водене, дори при насрещни ветрове. Може да се използва както за трoлинг, така и за кастинг от брега.

Rapture Delta Code

Голямо разнообразие на воблери  и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Очила Rapala Sportsmans Sunglass VisionGear

Леки, издръжливи, слънчеви очила със специална полупрозрачна, поликарбонатна рамка с модерни цветове. Структурата на стъклата притежава: защита срещу надраскване; покритие, което осигурява 100% защита срещу UV А/B и ултравиолетови лъчи; контролен слой на интензивност на светлината, който блокира 70-90% от прекомерната слънчева светлина; поляризиран слой, който прави рибата видима под водната повърхност; контрастен филтър за подчертаване на контурите; огледално покритие, да предпазват от отблясъци. Очилата имат гумени елементи на дръжките и еластични вътрешни панти.

Очила Rapala Sportsmans Sunglass VisionGear

Голямо разнообразие на поляризирани слънчеви очила  и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Сак Shimano All-Round Dura Carryall

Сак Shimano All-Round Dura Carryall

Shimano All-Round Dura Carryall е луксозно изпълнение на сак за риболовци ценящи качеството. С голям преден джоб, за да побере живарник и глава за кеп с регулируемата каишка, която подсигурява неговото съдържание. Два компактни странични джоба от гумирана мрежа устойчива на всякакви атмосферни влияния. Голямо вътрешно отделение с капак и двойни ципове. Регулируема каишка за рамо и удобна дръжки за носене.Твърдо дъно.
Материал: 600D PVC.

Голямо разнообразие на калъфи, раници и чантии всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Макара Stella FJ

Макара Stella FJ

Stella FJ е новият флагман сред макарите с преден аванс на Shimano, разработена за условията на риболов както в сладки, така и в солени води. В макарата са използвани последните и най – добри технологии и е постигната максимална здравина и издържливост при минимално тегло. Гладката и плавна работа при тази макара е на върхово ниво, благодарение на Silent Drive технологията и системата от предавки Micro Module II. Stella FJ е най-доброто решение за риболовците, които не правят компромиси и желаят да използват най-доброто. При това могат напълно да разчитат на нея да се справят и с най–големите екземпляри при най-тежките условия – както в сладка, така и в солена вода. Тя работи по-плавно и е по-водоустойчива от всичките си предшественици . Авансът може да бъде настроен много прецизно и ще работи невероятно плавно, дори и при много голямо натоварване: по-плавно от всичко, виждано в риболовната индустрия досега.

Голямо разнообразие на макари и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец!

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!

Аксесоари за риболов с щека и мач- прикачни за столове

 • Large Eva Bait Bowl i Hoop
Large Eva Bait Bowl i Hoop

Водонепроницаема купа EVA с твърд пръстен, за закрепване към седалката или краката на платформа. Сгъваема за лесно съхранение и транспортиране.

 • Гребен Off Box Pro Roost Kit
Гребен Off Box Pro Roost Kit

Preston Innovations Pro Roost Kit е проектиран да поеме до осем топсета. Състой се от два срещуположни гребена, монтира се на единия крак на вашата платформа и може да се сглоби за секунди. Черни на цвят, изработени от пяна EVA, с оформени канали, които предотвратяват изпадането и не наранява поставените на него топсети, секции или мачове. Иновативната система SnapLok. Създаден, за да гарантира безопасното и сигурно поставяне на топсети. Включени са набор от вложки и компактен калъф за транспортиране и съхранение.

 • Гребен Signature 6 Dip Roost Attachment
Гребен Signature 6 Dip Roost Attachment

Прикачно – гребен за платформа със 6 гнезда за монтиране на платформа. Универсален монтаж на кръгъл крак 25-30-36мм. Новото 25, 30 и 36 мм захващане на крака означава, че може да се фиксира под различни ъгли.

 • Прикачно – Offbox Pro – Keepnet Arm
Прикачно – Offbox Pro – Keepnet Arm

Може да се върти във всякаква позиция, позволява бързо монтиране и демонтиране. Характеристики: 25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.

 • Trabucco Прикачно 116-10-053
Trabucco Прикачно 116-10-053

Trabucco Прикачно 116-10-053 е универсално прикачно за монтиране на живарник. За кръгъл крак 25 мм.

 • Прикачно – Offbox Pro – Brolly Arm
Прикачно – Offbox Pro – Brolly Arm

Перфектно за твърда почва, където не може да бъде застопорен лесно чадър. Предлага стабилно решение, като се монтира директно към крака на кутията. Характеристики:25mm Round, 23mm OnBox, 19mm Square.

 • Прикачно Korum Brolley Arm
Прикачно Korum Brolley Arm

Осигурява отлична стабилност за чадъра благодарение на своята конструкция. Може да се съчетае с Accessory chair.

 • Прикачно – New OFFBOX 36 – MEGA BROLLY ARM
Прикачно – New OFFBOX 36 – MEGA BROLLY ARM

Предлага стабилно решение за прикачване на чадър, като се монтира директно към крака на стола. Може да се завърта в желаната позиция за оптимално покритие.

 • Прикачно – Offbox Pro – Up & Over Pole Rest
Прикачно – Offbox Pro – Up & Over Pole Rest

Серията Off Box Pole Rests е нова за Preston Innovations. Прикачното се използва за фиксиране на щеката, докато риболовецът е ангажиран със захранката.

 • Trabucco Прикачно 116-10-075
Trabucco Прикачно 116-10-075

Trabucco Прикачно 116-10-075 е проектирано за фиксиране на пръчката на платформата. При риболов въдицата винаги е на едно и също място. Прикачното е за кръгъл крак ф25 мм. Поддържа прът до 46 мм. в диаметър. Цената е за два броя.

 • Прикачно – Preston Innovations Offboxb/52 – Ripple Bar Long
Прикачно – Preston Innovations Offboxb/52 – Ripple Bar Long

Прикачно – Preston Innovations Offboxb/52 – Ripple Bar Long с универсална резба, на което може да се монтират различни държачи за щека (лале или мрежичка), поставки, тавички и други. Покрито е с мека, противoхлъзгаща материя, на която може да се подпре кеп или топсет.

 • Глава Лале на Filstar
Глава Лале на Filstar
 • Глава Лале Stonfo
Глава Лале Stonfo
 • Browning Прикачно за фидер Alu Tube rod Holder 8202 001
Browning Прикачно за фидер Alu Tube rod Holder 8202 001

Alu Tube rod Holder е алуминиево прикачно за фидер или други въдици, за монтиране към платформа с кръгъл крак размер 25 мм. Служи за поставяне на пръта по време на риболов, при зареждане със стръв или откачане на уловената риба.

Daiwa Прикачно D- Tatch Feeder ARM

Daiwa Прикачно D- Tatch Feeder ARM е проектирано за гъвкавост и удобство при риболов с възможност за използване на кръгли и квадратни крака (с диаметър до 25 мм).

 • Прикачно – Offbox Pro – Dutchmaster Feeder Arm
Прикачно – Offbox Pro – Dutchmaster Feeder Arm

Идеално за използване с дълги фидер пръчки.

 • Прикачно – Offbox Pro – Eva Roller

  Прикачно – Offbox Pro – Eva Roller

Висококачествени ролери за щека със меко EVA покритие.

 • Match Pole Roller Mini
Match Pole Roller Mini

Ролер за щека-мини. Идеален за „вмъкване“ и като опора, меките EVA ролки на ролера, предотвратява изпадането и не наранява поставените на него топсет, секции или мачове. Размери :19см /10см.

 • Чорап за щека Trabucco
Чорап за щека Trabucco

Чорап за щека TRABUCCO. Тъмно синя, здрава, ситна мрежа на чорапа. Универсална резба.
Материал: стоманена тел и 100% полиестерен чорап.

 • Angle Tilt Buzz Bar
Angle Tilt Buzz Bar

Стойка за мачове и фидери. На нея се завиват два броя глави. Бутона за фиксиране на ъгъла на закрепване, позволява на носача да бъде нагласен и закрепен под всеки необходим ъгъл. Можете точно да настроите ъгъла и да го заключите лесно, така че стойката ви да е точна, конкретна и сигурна през цялата сесия на риболова.

 • Прикачно Off – стойка за щека. Производител: Preston Innovations
Прикачно Off – стойка за щека
 • FilStar EVA rod rest – FRR-003-35.  

 

FilStar EVA rod rest – FRR-003-35
 • Прикачно Off – гребен за фидер. Производител: Preston Innovations
Прикачно Off – гребен за фидер
 • Гребен за фидер Middy АМ 1577
Гребен за фидер Middy АМ 1577

Гребен за фидер Middy АМ 1577 e произведен от висококачествена пластмаса, разполага с осем гнезда, в които може да позиционирате фидер пръчка. Гнездата са конструирани под определен ъгъл така, че от едната страна да задържат пръчката стабилно напред, а при кълване безпроблемно да засичате на другата страна на гнездото, която е полегата и с по-малък ъгъл. С помощта на системата Top Notch гребена се регулира в осем позиции само с един бутон. Широчина на главата- 32 см.

 • Прикачно- Korum Angle Tilt Quiver Rest

  Прикачно Korum Angle Tilt Quiver Rest

Прикачно за ситуации, когато желаете да ограничите трептенията по върха на пръчката.

Голямо разнообразие на аксесоари за риболов с щека и мач- прикачни за столове и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!