Кои са стойки, аларми и индикатори- аксесоари за шарански риболов?

  • Шарански стойки

Шаранска стойка FilStar ECO – 3 пръчки

Шаранска стойка FilStar ECO – 3 пръчки

Лека, но завидно стабилна шаранска стойка с телескопични крака и телескопично надлъжно рамо, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Възможност за фиксиране в подходящо положение и за поставяне на три броя шарански пръчки. Лесен монтаж и демонтаж. Удобен за транспорт и съхранение калъф. Снабдена с бъзербарове с глави, готови за поставяне на пръчките.

Шаранска стойка 3-Leg Rodpod

Шаранска стойка 3-Leg Rodpod

Шаранска стойка 3-Leg Rodpod с три крака, лесна за пренасяне в разглобено състояние, благодарение на изключително ниското си тегло и удобен калъф за съхранение. Бърз и лесен начин за сглобяване и разглобяване, перфектна за неравни терени, поради регулируеми крака. Един здрав и качествен модел шаранджийска стойка предназначена за три пръчки.

Шаранска стойка FilStar PRO – 4 пръчки

Шаранска стойка FilStar PRO – 4 пръчки

Шаранска стойка с телескопични крака и телескопично надлъжно рамо. Надеждна конструкция от дуралуминий, даваща възможност за допълнително коригиране височината на пердната и задната страна по отделно посредством телескопични бъзербарове. Възможност за фиксиране във всяко едно положение и за поставяне на четири броя шарански пръчки с всякакви дължини. Лесен монтаж и демонтаж. Удобен за транспорт и съхранение калъф. Извити напред предни крака, предотвратяващи прекатурване на стойката дори при хващане на трофейни шаранови риби.

Buzzer Bar Filstar – 009

Buzzer Bar Filstar – 009

Бъз бар за четири въдици с ширини 51 см. Средните две позиции могат да бъдат преместени според нуждите. Всички резби са стандартни.

Buzzer Bar Filstar – 010

Buzzer Bar Filstar – 010

Алуминиев бъз бар Filstar, предназначен за три въдици. Има триъгълно сечение на тръбата и конструкция от две резбовани втулки, гарантиращи здравина и стабилност. Втулките са фиксирани с шестограми, което позволява промяната на разстоянието между тях и прави бъзербара универсален за употреба за всякакъв модел стойки и колчета. Праховото боядисване и качеството на материалите осигуряват дълъг и безпроблемен живот на бъзербара.

Глава за колче FilStar малка 2 бр. – SH001

Гл. за колче FilStar малка 2 бр. – SH001

Резбата е стандартна.

Глава за колче CF101

Глава за колче CF101

Резбата е стандартна.

Глава за колче Soft

Глава за колче Soft

Резбата е стандартна.

  • Аларми

Аларма FilStar FBA-21

Аларма FilStar FBA-21

Водоустойчива аларма с подвижни ограничители. Можете да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежава жак за индикатор. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батерията (9V, не е включена към алармата). Размер: 45 х 110 х 35 мм. Не може да се свързва с централа.

Аларма FilStar FBA-24

Аларма FilStar FBA-24

Водоустойчива аларма, на която можете да настройвате силата на звука. Настройките се запаметяват и след изключване. Щадяща батериите (3 x LR44, включени към алармата). Малък размер: 35 х 80 х 25 мм. Не може да се свързва с централа.

Аларма FilStar – FBA17

Аларма FilStar – FBA17

Алармата разполага със защита срещу кражба на пръчката – издава звуков сигнал, ако пръчката бъде вдигната от алармата, след като функцията е била активирана.

CZ Anti-theft Alarm

CZ Anti-theft Alarm

Основни характеристики: практична аларма със сензор за движение; 3 – 5 метра обхват; 100° обхват на лъча; закъснение от 30 секунди; може да се използва през деня и през нощта, благодарение на вграден infraLED; работи с 3xAAA батерии (не са включени в комплекта).

Бърза връзка

Бърза връзка

Аксесоарът улеснява работата с кепове, прикачни, колчета и много други, като премахва необходимостта от непрекъснато завъртане и отвъртане за употребата им.

CZ Snag Bar

CZ Snag Bar

Пръчките може да се разглобат по време на пренос или ако не са необходими. Ограничителят е с алуминиево покритие и може да се използва с всякакви видове bite alarms.

CZ Illuminated Snag bar

CZ Illuminated Snag bar

Carp Zoom Snag bar, който е подходящ за употреба през деня и през нощта. Характеризира се с лека конструкция с метално покритие и LED лампичка.

  • Индикатори

Индикатор за шаранска стойка FilStar – FBI-1 – с диод

Индикатор за шар.стойка FilStar – FBI-1 – с диод

Характеристики: дължина на кабела – 50 см; 2.5 мм DC плъг за допълнителен жак; рамо от неръждаема стомана.

Индикатор за шаранска стойка FilStar – FBI-2

Индикатор за шар. стойка FilStar – FBI-2

Характеристики: 21-сантиметрово рамо от неръждаема стомана; прозрачни глави в червено, жълто, зелено и синьо; регулируема медна тежест; регулируемо тегло.

Индикатор за шар. стойка FilStar – FBI-3 – с верижка

Индикатор за шар. стойка FilStar – FBI-3 – с верижка

Характеристики: цветни прозрачни глави; специален клипс за влакното; неръждаема верижка.

Голямо разнообразие на аксесоари за шарански риболов – стойки, аларми и индикатори и всякакви такъми, необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!