Витаминозна салата от морков, червено цвекло и ряпа

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

  • моркови – 2 бр. средни
  • цвекло – 1 глава средна
  • ряпа – 1 бр. средна бяла, червена
  • лимони – 2 бр.
  • зехтин – 3 с.л.
  • сол – на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Измийте и обелете зеленчуците. В чинията, в която ще сервирате салатата, настържете първо моркова на едро ренде, полейте с 1 с.л. изцеден лимонов сок, разбъркате внимателно с вилица.

Върху него настържете цвеклото и отново полейте с 1 с.л. изцеден лимонов сок, разбъркайте внимателно само цвеклото, за да не се смеси с цвеклото.

Накрая настържете ряпата и по същия начин полейте с лимонов сок.

Украсете с резенчета лимон и най-отгоре една маслинка.

Преди сервиране, поръсете витаминозната салата със сол на вкус и полейте със зехтина.

Приятен апетит!

Можете да се наслаждавате на витаминозна салата от морков, червено цвекло и ряпа след риболовните си походи и разходки!

Голямо разнообразие на въдици, макаривлакна и всякакви такъми необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец!

Наслаждавайте се на хобито си и вкусна храна!