Изберете най-подходящия чадър за вашия комфорт!

 Чадър шарански

Удобен голям чадър от FilStar, който ще ви предпази в горещините от слънцето. Предлага сe с диаметър 2.20 . Има чупещо рамо, което спомага за по-доброто позициониране на чадъра. Предлага се в калъф за съхранение и транспортиране.

 CZ Чадър

Изключително удобен и комфортен чадър, снабден със система за наклонено положение благодарение на чупещата се метална дръжка. Изработен е от материя, която няма UV покритие, но ще ви предпази в горещините. Предлага се в калъф за съхранение и транспортиране.

 Чадър-палатка FilStar

FilStar кръгъл чадър с подвижно платнище, което предлага допълнителен заслон и комфорт по време на риболовен излет. Прикрепянето на допълнителната стена става с помощта на цип, който я захваща по краищата на чадъра. Стената разполага с 2 прозореца и когато се сложи към чадъра конструкцията се превръща в отворена палатка. Прозорчетата са от PVC найлон, за по-добра видимост. Когато искате въздухът да циркулира навсякъде около вас, просто махате стената, като разкопчавате ципа и имате един чудесен чадър, който ще ви осигури сянка от слънчевите лъчи. Моделът е с чупеща дръжка за наклонено положение и стоманени рейки с диаметър 3.5 mm. В основата си платнището притежава халки за фиксиране с колчета за палатка.

 Чадър FilStar квадратен

Квадратен чадър FilStar, който ще осигури нужната сянка и заслон по време на горещите или дъждовни риболовни дни. Чадърът е с метални рейки с диаметър 3.5 mm и чупещо рамо позволяващо позициониране в наклонено положение. Изработен е от износоустойчив полиестерен плат 210D. Отличителна характеристики на чадъра е допълнителното гнездо с универсална резба, с което може да завъртите дръжката под ъгъл от 45°. Предлага се в комплект с калъфче за съхранение и транспортиране.

 Чадър FilStar Deluxe

Кръгъл чадър FilStar Deluxe, който осигурява много добра защита от слънце и дъжд по време на вашия риболовен излет. Конструкцията на модела е здрава и стабилна – надеждни рейки от фибростъкло с диаметър 6 mm и чупещо рамо позволяващо позициониране в наклонено положение. Чадърът е изработен от износоустойчив полиестер 210D, който притежава покритие с висок воден стълб 2000 mm, за допълнителна защита по време на дъждовен риболовен ден.

 Чадър FilStar UV Protect

Чадър FilStar UV Protect предлага не само заслон по време на слънчевите риболовни дни, но и UV защита срещу вредното влияние на слънцето. Изработен е от износоустойчив плат с UV защита, който ще ви подслони и в дъждовен риболовен ден. Моделът притежава метални рейки с диаметър 3.5 mm и чупещо рамо позволяващо позициониране в наклонено положение. Чадърът върви в комплект с калъфче за съхранение и транспортиране.

Голямо разнообразие на  аксесоари чадъри, раници и палатки и всякакви такъми необходими за риболов  ще намерите в Риболовен магазин Риболовец.

Заповядайте!

Наслаждавайте се на хобито си!